INDIECO RY:LLE UUSI TOIMINNANJOHTAJA 

Suomen riippumattomien levy- ja tuotantoyhtiöiden yhdistys IndieCo ry on valinnut uudeksi toiminnanjohtajakseen Katja Vauhkosen. Uusi toiminnanjohtaja aloitti tehtävässään 1. maaliskuuta. IndieCon pitkäaikainen toiminnanjohtaja Tapio Korjus siirtyy tehtävistä maaliskuun lopussa. 

Olen ollut yli kymmenen vuotta IndieCon johdossa, ja se on ollut ehkä tärkein panokseni antaa jotain takaisin alalle, jolta olen saanut niin paljon. IndieCo on vakiinnuttanut asemansa itsenäisten suomalaisten musiikkituottajien etujen ajajana, ja nyt on hyvä hetki kehittää toimintaa edelleen. Katjan suostuminen IndieCon uudeksi toiminnanjohtajaksi on loistojuttu. Hän on osoittanut pätevyytensä jo hallitustyöskentelyssä, ja uskon, että varsinkin hänen tiedotusosaamisensa nostaa IndieCon profiilin uudelle tasolle”, kommentoi Korjus.

Vauhkonen on uudesta pestistään innoissaan: ”Indiecon toiminnanjohtajan pesti on erityisen mielekäs lisä nykyisiin työtehtäviini. On ilo saada mahdollisuus auttaa indiekenttää ja yrittää luoda sinne parempia edellytyksiä musiikin julkaisemiseen näinä haastavina aikoina.” Katja Vauhkonen jatkaa toiminnanjohtajan pestin ohella Fullsteam Managementilla artistimanagerina ja Fullsteam Recordsilla Label Managerina , sekä luotsaa omaa tuoretta PR- & markkinointipalveluja tarjoavaa yritystään.