Music Finland hakee toiminnanjohtajaa

Screen Shot 2018-01-05 at 12.32.48

Music Finlandin uuden toiminnanjohtajan haku on nyt avoinna. Vuodesta 2012 asti Music Finlandia luotsannut Tuomo Tähtinen jättää tehtävänsä siirtyäkseen musiikkiyhtiö Fullsteam Agency Oy:n toimitusjohtajaksi 5. maaliskuuta 2018. Hae paikkaa 17.1. mennessä!

Tulevan toiminnanjohtajan tehtävää luonnehdimme seuraavasti:

”Johdat yhdistyksen päivittäistä toimintaa ja henkilöstöä sekä vastaat organisaation strategian toimeenpanosta ja taloudesta yhdistyksen hallituksen asettamien suuntalinjojen mukaisesti. Toimit aktiivisessa vuorovaikutuksessa jäsenjärjestöjemme ja asiakkaittemme kanssa sekä vastaat sidosryhmä- ja yhteiskuntasuhteista.”

Toiminnanjohtajan tehtävän hakijoilta toivomme seuraavia ominaisuuksia:

”Tehtävässä onnistuminen edellyttää intohimoista tavoitteellisuutta ja nopeasti kehittyvän musiikkialan mahdollisuuksien tunnistamista. Olet kehitysorientoitunut ja rohkea sekä luomaan että ajamaan läpi uusia avauksia toimialan kehittämiseksi. Olet kuunteleva, avoimesti viestivä johtaja, ja osaat antaa asiantuntijoillesi tilaa onnistua; olet mielellään aiemminkin johtanut asiantuntijaorganisaatiota. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti vähintään suomeksi ja englanniksi. Kotimaisen ja kansainvälisen musiikki- tai muun kulttuurialan tuntemisesta on tehtävässä merkittävää hyötyä; myös kulttuuri- ja yritysrahoituksen tuntemisen katsomme eduksi.”

Lue lisätietoja ja lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta 17.1. mennessä!